Mere om
Svendborg Vinduer

Hero banner Svendborg Vinduer

20 års erfaring med Dansk produktion

I løbet af de sidste 20 år har vi afprøvet forskellige produktionsmetoder for at finde den optimale løsning. I begyndelsen blev hvert eneste vindue fremstillet i hånden på et lille værksted på Thurø. Selvom dette gav en charmerende håndlavet kvalitet, var det ikke særlig effektivt. Vi forsøgte også at hente erfaringer fra udlandet i en tid, hvor mange virksomheder flyttede produktionen udenlands. Selvom dette kunne reducere omkostningerne, gik det ud over vores evne til at sikre samme høje kvalitet – derfor blev denne løsning aldrig implementeret hos os.

I dag er vi ikke i tvivl: Svendborg Vinduer er og forbliver 100% Dansk produceret. Dette kan medføre lidt højere priser, men til gengæld får du en meget bedre kvalitet og en pålidelig levering. Og en højere kvalitet medfører også en længere levetid på vores produkter, og det er dér, at den reelle besparing findes. Danmark har nogle af verdens dygtigste produktionsvirksomheder, og vi er stolte af at arbejde sammen med dem for at levere det bedste til vores kunder.

En ny tid og ejerskift i 2023

Efter 20 års drift har brødrene Lars Jensen og Jan Jensen, grundlæggerne af Svendborg Vinduer, valgt at overdrage virksomheden til René Rasmussen fra Ulbølle Tømreren ApS. Jan er stadigvæk at finde på vores kontor, for han utrolig ressourcestærk og ved næsten alt om vinduer, men ejerskiftet fortæller også om en ny tid i Svendborg Vinduer.

Med Renés mangeårige erfaring fra håndværkerbranchen, bliver vores service endnu mere omfattende. Han har siden 2007 monteret utallige vinduer for både private og erhverv, og bringer derfor en dyb forståelse af håndværkets krav og kundernes behov: "Fremover kan Svendborg Vinduer både levere og montere vores egne vinduer, hvilket betyder, at vi kan håndtere hele processen for vores kunder. Dette sikrer et højt kvalitetsniveau gennem hele projektet", forklarer René Rasmussen.

Fremtiden for Svendborg Vinduer

Denne overgang markerer en spændende ny fase for Svendborg Vinduer. Vi er fast besluttede på at fortsætte med at levere høj kvalitet og pålidelig service. Vi ser frem til at bygge videre på vores stolte traditioner og samtidig implementere nye og innovative løsninger, der vil gavne vores kunder.

Vi inviterer dig til at følge med i vores rejse og ser frem til at fortsætte med at være din foretrukne leverandør af kvalitetsvinduer og -døre. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os.