Træ/alu døre

Få vedligholdelsesfri døre i træ/alu

TRÆ/ALU I GEDIGNE MATERIALER

Med Træ/Alu får du en stabil og vedligeholdelsesfri overflade i lakeret aluminium udvendigt.
Indvendigt får du ægte fyrretræ, som er varmt og behageligt. 

Dørene er sammen med de øvrige vinduer i dit hus, vigtigt for husets udtryk og funktionalitet.
Dørene skal holde i mange år, det er derfor vigtigt at vælge de døre, som passer til husets arkitektur.
Samtidig skal dørene være funktionelle, matche de nye energikrav, være lette at vedligeholde og selvfølgeligt godt sikrede.
Det er ikke altid let at kombinere energikravene med ønsket om lette og elegante godt sikrede døre, der kan indpasses i moderne arkitektur.
Denne udfordring er her løst. Resultatet er et vindue, som allerede i dag indfrier de skrappe 2020-krav, og som
samtidig både funktionelt og æstetisk kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunder.

FÅ EN PERSONLIG OG KOMPETENT RÅDGIVNING

Vi er stolte af at rådgive vores mange kunder i køb og montering af deres nye vinduer, og vi kan bestemt også hjælpe dig godt på vej. Vi vægter den personlige relation højt, og derfor får du hos os en kompetent og personlig vejledning, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge et nyt vindue eller dør. Derudover hjælper vi dig også gerne med at finde den rette tømrer til selve monteringen af vinduet. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den bedste for dig, så tøv ikke med at gribe knoglen og tag en snak med os.

INDHENT ET GODT TILBUD PÅ VINDUER I TRÆ-ALU HOS OS

Vores priser på træ-alu-vinduer, samt vinduer og døre generelt, afhænger altid af, hvordan det skal se ud og størrelsen, samt hvilket materiale, der skal bruges. Derfor strikker vi gerne et tilbud sammen til dig på dine nye træ-alu-vinduer, når vi kender lidt mere til dine ønsker og behov. Ring til os på telefon: 62 22 06 71 eller skriv en mail til os på: info@svendborgvinduer.dk - så finder vi sammen den rette løsning til dig.

Book rådgivning