Facadedøre (12)

Dobbelte Facadedøre (3)

Terrassedøre (5)

Har vi ikke dét, som du leder efter?

Vi har kun et lille udvalg af vores produkter på hjemmesiden. Vi er leveringsdygtige i stort set alle løsninger. Se vores brochure eller ring til os.

tegninger af forskellige vinduer og døre svendborg vinduer

Stort udvalg af døre

Hos Svendborg Vinduer tilbyder vi et stort udvalg af udvendige døre til din bolig. De produceres i Danmark og fås i træ-alu samt plast/kompositmateriale. Derudover kommer de med en 10 års-garanti. Vi har leveret nye døre til mange hjem i Danmark, og særligt i det sydfynske, Svendborg- og Ringe-området, i mere end 20 år.

  • Topstyrede vinduer
  • Bondehusvinduer
  • Palævinduer
  • Sidehængte
  • Fastkarme
  • Hoveddøre
  • Terrassedøre
  • Halvdøre
  • Dobbeltdøre
  • Skydedøre

.. Og mange flere!

Montering og udskiftning af døre i Svendborg og Ringe

Vores kernekompetence er at levere nye døre og vinduer samt at rådgive i, hvilken løsning, som er den rigtige for dig. Selve monteringsarbejdet og udskiftninger udføres af en tømrermester, som vi også hjælper dig med at få kontakt til. På denne måde kan vi tilbyde dig en høj kvalitet undervejs i hele processen, da alt arbejde udføres af de dygtigste folk på området.

Vi står klar til at rådgive dig

Er det os, du vælger, som din foretrukne leverandør af kvalitetsdøre- og vinduer, er du sikker på at få skræddersyede produkter, der passer til dine behov. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi vil være sikre på, at du som kunde er tilfreds og ikke kan sætte en finger på noget. Har du spørgsmål eller ønsker til en bestemt slags dør, skal du være velkommen til at kontakte os. Ingen spørgsmål er for dumme, og vi foretrækker, at ingen spørgsmål går ubesvarede hen.

Vi er stolte af at rådgive vores mange kunder i køb og montering af deres nye vinduer og døre, og vi kan bestemt også hjælpe dig godt på vej.

Vi vægter den personlige relation højt, og derfor får du hos os en kompetent og personlig vejledning, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge et nyt vindue eller dør.
Derudover hjælper vi dig også gerne med at finde den rette tømrer til selve monteringen af vinduet. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den bedste for dig, så tøv ikke med at gribe knoglen og tag en snak med os.

Indhent et godt tilbud på nye døre hos os

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at ringe til os. Måske står du og har brug for hjælp til at vælge en ny og modstandsdygtig hoveddør eller indbrudssikre vinduer, så er dette helt sikkert noget, vi kan rådgive dig i.

Prisen på vores vinduer og døre afhænger af størrelsen på produktet, samt hvilket materiale det er gjort af. Ring til os og få et tilbud på lige det du ønsker: Så rådgiver vi dig undervejs, så du ved, hvilken dør eller vindue, der er det rigtige valg for dig, og hvilket materiale dine nye vinduer og døre skal produceres i.

Træ/alu i gedigne materialer

Med Træ/Alu får du en stabil og vedligeholdelsesfri overflade i lakeret aluminium udvendigt.
Indvendigt får du ægte fyrretræ, som er varmt og behageligt. 

Dørene er sammen med de øvrige vinduer i dit hus, vigtigt for husets udtryk og funktionalitet.
Dørene skal holde i mange år, det er derfor vigtigt at vælge de døre, som passer til husets arkitektur.
Samtidig skal dørene være funktionelle, matche de nye energikrav, være lette at vedligeholde og selvfølgeligt godt sikrede.
Det er ikke altid let at kombinere energikravene med ønsket om lette og elegante godt sikrede døre, der kan indpasses i moderne arkitektur.
Denne udfordring er her løst. Resultatet er et vindue, som allerede i dag indfrier de skrappe 2020-krav, og som
samtidig både funktionelt og æstetisk kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunder.

Få vedligholdelsesfri døre I plast

Vi tilbyder et stort udvalg af facade døre til alle typer byggeri.
Vores brede sortiment af fyldningsdøre kan tilfredsstille de fleste, ellers kan dørene opbygges med sprosser, glas og fyldninger helt efter dit ønske. Facadedøre er som standard forsynet med flerpunktslukke og lav aluminium bundstykke.

Super isolerende, miljøvenlige, indeklimamærkede, vedligeholdelsesfrie og langtidsholdbare.

Komposit/plast sætter nye standarder med hensyn til isoleringsevne og er udviklet til ikke kun at leve op til nuværende, men også fremtidige krav til bygningers energiforbrug. Vore døre og vinduer er fremstillet af moderne og vedligeholdelsesfrie materialer og designet, så de passer til næsten alle stilarter, lige fra
den klassiske patriciervilla, over 70’erne og 80’ernes typehuse til nye enfamiliehuse og etageejendomme.