Plast vinduer

Få vedligholdelsesfri vinduer i plast

Plastvinduer med 10 års-garanti

Hos Svendborg vinduer er du sikker på at få en kompetent rådgivning omkring køb og montering af nye vinduer. Gennem 20 års erfaring har vi leveret vinduer af plast til mange kunder - private såvel som erhverv - i hele Danmark med mest fokus på det Sydfynske, Svendborg og Ringe. Overvejer du at få nye plastvinduer? Så giv os et kald på: 62 22 06 71 eller skriv en mail til: info@svendborgvinduer.dk

Alle vores produkter er produceret i Danmark, og har 10 års garanti. Derudover er vinduer og døre i komposit/plast indeklimamærket. Vores komposit/plast-vinduer produceres efter mål, så du er sikker på at få nogle vinduer, der sidder lige i skabet og ikke behøver at efterlade dig med brede grimme fuger.

Derfor skal du vælge et plastvindue

Der er mange fordele ved at vælge et plastvindue, og det er måske derfor, at så mange af vores kunder vælger at få vinduer i dette materiale. Plastvinduerne kræver ingen vedligeholdelse, de holder længere end trævinduer, og så er de miljøvenlige, da plasten kan genbruges på et senere tidspunkt. De er virkelig godt isoleret, hvilket betyder, at der er mange penge af spare på varmeregningen. Vinduer i plast holder så længe, at de meget sjældent skal skiftes ud.

Få en personlig og kompetent rådgivning

Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse. Derfor vægter vi den personlige relation højt i vores arbejde, og vælger du os, er du sikker på at få en kompetent rådgivning og vejledning i, hvilke vinduer du skal vælge. Selve montering af vinduerne, som ofte skal udføres af en tømrer, hjælper vi dig gerne med at få en god kontakt til - på den måde er du sikker på, at hele processen fra køb til montering, sker efter de højeste kvalitetsstandarder. Hos Svendborg Vinduer er der ingen, der går hjem, før alle er tilfredse.

Indhent et godt tilbud på plastvinduer hos os

Skal vinduerne skiftes, og ønsker du vores plastvinduer, så kan vi helt sikkert lave et godt tilbud til dig. Prisen afhænger meget af størrelsen på vinduerne samt antal - derfor er dette noget, som du meget gerne må tænke over, inden du ringer til os og får et tilbud. Er du i tvivl, om plastvinduer er den løsning, du leder efter, er dette også noget, vi hjælper dig med at finde ud af.

Book rådgivning