Træ/alu vinduer

Få vedligholdelsesfri vinduer i træ/alu

Vinduer i træ-alu

Hos Svendborg Vinduer er vi engagerede medarbejdere med 20 års erfaring inden for salg og køb af døre og vinduer, og vi rådgiver mange private samt erhvervskunder i hele Danmark og især Sydfyn - Svendborg og Ringe. Alle vores produkter er danskproducerede og kommer med 10 års-garanti. Komposit/plast-vinduer og døre er ydermere indeklimamærkede - så er der altså ingen ko på isen for allergikere!

Vores vinduer i træ-alu er ikke helt som de traditionelle træ alu-vinduer. De er bedre isoleret, idet de består af tre elementer: en træbelægning på indersiden, en aluminiumsbelægning på ydersiden og et kompositlag i mellem. Alle vores vinduer produceres efter mål, så du får et vindue, der passer helt perfekt fra start! Derudover yder vi 10 års-garanti på alle vores produkter.

Fordelene ved træ-alu-vinduer

Et træ-alu vindue er en god løsning til dig, som ønsker et vindue af organisk materiale kombineret med de mange fordele, der er ved aluminium udvendigt. Vinduets yderside består nemlig af aluminium, som er et særligt modstandsdygtigt materiale - det holder til vind og vejr i mange år uden at skulle males! Du slipper her for vedligeholdelse på ydersiden, eftersom det ikke skal males jævnligt som et trævindue. Så er du glad for det naturlige udseende af træ på indersiden, og minimal vedligeholdelse udvendig - så er et træ-alu-vindue måske den rette løsning for dig.

Få en personlig og kompetent rådgivning

Vi er stolte af at rådgive vores mange kunder i køb og montering af deres nye vinduer, og vi kan bestemt også hjælpe dig godt på vej. Vi vægter den personlige relation højt, og derfor får du hos os en kompetent og personlig vejledning, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge et nyt vindue eller dør. Derudover hjælper vi dig også gerne med at finde den rette tømrer til selve monteringen af vinduet. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den bedste for dig, så tøv ikke med at gribe knoglen og tag en snak med os.

Indhent et godt tilbud på vinduer i træ-alu hos os

Vores priser på træ-alu-vinduer, samt vinduer og døre generelt, afhænger altid af, hvordan det skal se ud og størrelsen, samt hvilket materiale, der skal bruges. Derfor strikker vi gerne et tilbud sammen til dig på dine nye træ-alu-vinduer, når vi kender lidt mere til dine ønsker og behov. Ring til os på telefon: 62 22 06 71 eller skriv en mail til os på: info@svendborgvinduer.dk - så finder vi sammen den rette løsning til dig.

Book rådgivning